Workshop tečkovaných mandal 1 - 12.8.2021

12.8. proběhl druhý běh WORKSHOPU TEČKOVANÝCH MANDAL 1 ve Zlíně, který se účastnicím taktéž velmi líbil. Nejen že se účastnice dozvěděly něco o mandalách, k čemu slouží a jak s nimi pracovat, ale hlavně se dozvěděly všechny postupy a vychytávky, které jsou potřeba k tomu, aby si mandalu vůbec mohly natečkovat.

V první řadě se naučily, že plátno, které kdekoliv zakoupí, je sice v základu našepsované, ale i přesto není vhodné k okamžitému použití k tečkování mandal, neboť je ještě pořád dost hrubé a tečky by byly na něm spíše okousané. Dostaly tedy podrobný návod i s ukázkou, jakým způsobem si mohou plátno našepsovat.

Dále dostaly tipy ohledně předkreslování šablon na plátno a naučily se, jakým způsobem tečkovat. Získaly také k dispozici základní tečkovací vzory jako tahák pro své začátky.

Dozvěděly se něco o akrylových a olejových barvách, které barvy jsou vhodné na tečkování a čím je mohou ředit.

A v neposlední řadě se také naučily, jakým způsobem si mandalu mohou energeticky (informačně) nabít pomocí kvantování.

 V ceně workshopu účastnice získaly:

Našepsované plátno

Kalíšky s barvami (6 akrylových barev)

Základní nástroje a potřeby pro tečkování

Zpětná vazba od účastnic workshopu:

"Andrejko, naučit se tečkovat mandalu mě lákalo dlouho ...... Odrazovalo mě jít na to cestou pokus-omyl, takže když jsem uviděla pozvánku na tvůj kurz, hned jsem byla rozhodnutá ???? A kurz byl velmi precizně připravený, dostala jsem know-how, které jsem nemusela pracně získávat, ale tvorbu mandaly si užít???????? Nakvantovala jsem si do ní záměr podle tvého návodu a opravdu, druhý den mi při pohledu na mandalu přicházely informace ???????? Ještě jednou děkuji!"

"Kurz tečkovaných mandal u Andrejky jsem si opravdu užila. Velmi se mi líbila i teorie, kterou měla vzorně připravenou, vychytávky i rady ohledně samotného tvoření a naprosto perfektní bylo i závěrečné povídání o tom, jak mandalu nabít (pomocí vzácných minerálů nebo kvantové fyziky) a jak ji vytvořit pro konkrétní záměr. Samotné tečkování bylo doprovázeno příjemnou hudbou. Na závěr jsme si mohly zakoupit i potřeby pro naše další domácí tvoření. Kurz doporučuji každému, kdo se chce naučit něco nového, léčivého, krásného a nabíjejícího, odpočinout si, poslechnout si příjemný výklad lektorky a zahodit na chvíli své všední starosti ☺️????♥️"

"Určitě se mi to líbilo, oceňuji, že jsi nečetla ten úvod a řekla, ať to uděláme sami, to fakt tak stačilo. Tipy, vychytávky taky super, zatím mě žádná výtka nenapadá."

"Workshop byl skvělý, ráda tvořím, takže jsem poznala novou techniku, dostala spoustu užitečných rad, tipů a informací. Samotné tvoření mandal je pro mě velmi uklidňující, relaxační a v tomto duchu probíhal také workshop. Fajn byla také možnost si zakoupit materiál na tvoření přímo na workshopu."

 

Mandaly vytvořené na workshopu