Workshop tečkovaných mandal 2 - 27.2.2022

27.2. proběhl první běh WORKSHOPU TEČKOVANÝCH MANDAL 2 ve Zlíně, který volně navazoval na Workshop tečkovaných mandal 1. Zvládly jej však i dvě účastnice, které neměly za sebou workshop 1.

 Workshop jsme si všechny moc užily, vyply od běžných starostí a účastnice se naučily ovládat online program, ve kterém jdou velmi jednoduše vytvářet pokročilejší mandaly. Navrhly si v něm svoji mandalu a tu si následně přenesly na plátno na rámu.

 Mandalu si poté vytečkovávaly a měly nově k dispozici také lakové popisovače, kterými mohly dělat obrysy či vymalovávat plochy.

 Zopakovalo se, jakým způsobem tečkovat a účastnice získaly také k dispozici základní tečkovací vzory jako tahák.

 A na konec se také naučily, jakým způsobem si mandalu mohou energeticky (informačně) nabít pomocí kvantování a kvantovaly ve dvojicích.

V ceně workshopu účastnice získaly:

 Našepsované plátno

 Přenosný kopírovací papír

 Kalíšky s barvami (6 akrylových barev)

 Lakové popisovače (4 barvy) v hodnotě 380 Kč

 Drobné občerstvení ve formě pizzy

Zpětná vazba od účastnic workshopu:

 "Workshop tečkovaných mandal 2 bylo skvělé skloubení technik barev a fixů s přenesením vlastního designu mandaly z počítačového programu na plátno. S vedením Andrejky se nám podařilo vytvořit nádherné mandaly a celé tvoření bylo relaxační a příjemné. Moc ráda se příště opět tvoření mandal zúčastním :-)"

 "Suprovní vypnutí, relax, nové poznatky a tvůj bezvadný přístup, skvělé jako vždy, jsem vděčná."

 "Já děkuju Tobě. Bylo to pro mě úžasné odreagování od všedních starostí a hlavně mě to velmi bavilo. Dlouho jsem si přála to zkusit a byla jsem překvapená sama ze sebe, co se mi podařilo vytvořit. Byla jsem max. spokojená."

 "Moc děkuji za workshop, bylo to úžasné, mandalu už mám vystavenou v práci a pohled na ni mě uklidňuje, děláte krásnou práci a udělat tyhle workshopy byl určitě výborný nápad."

 "Moc všechny zdravím a chtěla bych poděkovat za velmi příjemnĕ strávený čas v milé společnosti. Zase jsem se naučila nĕco nového. Práce s mandalami je úžasná. Přináší neskutečný relax a potěšení z vlastní tvorby. Podĕkování patří lektorce Andrejce ????"

Mandaly vytvořené na workshopu