Workshop tečkovaných mandal 1 - 8.7.2021

Na začátku července proběhl první WORKSHOP TEČKOVANÝCH MANDAL 1 ve Zlíně, který měl velký úspěch. Nejen že se účastnice dozvěděly něco o mandalách, k čemu slouží a jak s nimi pracovat, ale hlavně se dozvěděly všechny postupy a vychytávky, které jsou potřeba k tomu, aby si mandalu vůbec mohly natečkovat.

V první řadě se naučily, že plátno, které kdekoliv zakoupí, je sice v základu našepsované, ale i přesto není vhodné k okamžitému použití k tečkování mandal, neboť je ještě pořád dost hrubé a tečky by byly na něm spíše okousané. Dostaly tedy podrobný návod i s ukázkou, jakým způsobem si mohou plátno našepsovat.

Dále dostaly tipy ohledně předkreslování šablon na plátno a naučily se, jakým způsobem tečkovat. Získaly také k dispozici základní tečkovací vzory jako tahák pro své začátky.

Dozvěděly se něco o akrylových a olejových barvách, které barvy jsou vhodné na tečkování a čím je mohou ředit.

A v neposlední řadě se také naučily, jakým způsobem si mandalu mohou energeticky (informačně) nabít pomocí kvantování.

 V ceně workshopu účastnice získaly:

Našepsované plátno

Kalíšky s barvami (6 akrylových barev)

Základní nástroje a potřeby pro tečkování

Zpětná vazba od účastnic workshopu:

"Workshop se mi líbil, bylo to krásné zpestření a hlavně jsem se díky němu odhodlala začít zase tvořit. Nástroje jsem již měla doma, ale chyběl impuls. Dozvěděla jsem se užitečné rady, jak na ředění a správný podklad, což ušetří asi hodně času při bádání."

"Já děkuju, bylo to super, asi bych neměnila. Všechno hezky popsané, vysvětlené, super přístup i energie. Užila jsem si to. Děkuju."

"Workshop jsi měla krásně propracovaný. Nemám co vytknout."

"Na kurzu bylo super, nic mi nechybělo."

"Moc děkuji, užila jsem si to, úplně jsem se do tvoření ponořila."

"Byla to moc příjemná akce. Moc se mi líbilo povídání o mandalách a jak na nás působí. A já jsem si s tou mojí mandalkou začala tímto způsobem zpracovávat jedno své téma."

"Kurz se mi líbil moc, mám ráda takové to společné tvoření, tu společnou energii, i jsi to všechno moc pěkně vysvětlovala."

"Bylo to super, dík."

Mandaly vytvořené na workshopu