Workshop tečkovaných mandal 1 - 16.9.2021

16.9. proběhl třetí běh WORKSHOPU TEČKOVANÝCH MANDAL 1 ve Zlíně, který byl úžasný a všichni jsme si jej moc užily. Nejen že se účastnice dozvěděly něco o mandalách, k čemu slouží a jak s nimi pracovat, ale hlavně se dozvěděly všechny postupy a vychytávky, které jsou potřeba k tomu, aby si mandalu vůbec mohly natečkovat.

V první řadě se naučily, že plátno, které kdekoliv zakoupí, je sice v základu našepsované, ale i přesto není vhodné k okamžitému použití k tečkování mandal, neboť je ještě pořád dost hrubé a tečky by byly na něm spíše okousané. Dostaly tedy podrobný návod i s ukázkou, jakým způsobem si mohou plátno našepsovat.

Dále dostaly tipy ohledně předkreslování šablon na plátno a naučily se, jakým způsobem tečkovat. Získaly také k dispozici základní tečkovací vzory jako tahák pro své začátky.

Dozvěděly se něco o akrylových a olejových barvách, které barvy jsou vhodné na tečkování a čím je mohou ředit.

A v neposlední řadě se také naučily, jakým způsobem si mandalu mohou energeticky (informačně) nabít pomocí kvantování.

 V ceně workshopu účastnice získaly:

Našepsované plátno

Kalíšky s barvami (6 akrylových barev)

Základní nástroje a potřeby pro tečkování

Zpětná vazba od účastnic workshopu:

"Dobrý den, chtěla bych Vám velmi poděkovat za úžasný workshop s Vámi. Pro mě to bylo neskutečně přínosné a díky Vám jsem zjistila, že člověk by měl mít i čas na sebe a užít si chvilky relaxace, například při tvoření tečkovaných mandal. Neskutečně jsem u toho vypnula hlavu od všedních starostí a prostě jen tečkovala :-))) Doporučovala bych všem vyzkoušet ???? Atmosféra byla velice uvolňující a Váš výklad velmi zajímavý, uteklo to velmi rychle, ale jak jsem řekla, pro mě to bylo velmi přínosné . Určitě se budu nadále věnovat tečkování a doufám, že jsme se neviděly naposled. Tímto ještě jednou děkuji a přeji hodně štěstí. Vaše klientka Lenka"

"Kurz s Andrejkou byl skvělý. Andrejka tak předává své know how a díky dobře zpracovaným informacím na začátku, se člověk může vyvarovat zbytečným nákupům a nefunkčním postupům. Skvělé je také základní náčiní a barvičky v ceně. Na konci si můžete koupit další přípravky a náčiní, barvy a plátna, které budete potřebovat. Kurz je celistvý a přínosný. Díky za krásné odpoledne."

"Moc děkuji za velmi příjemně strávené odpoledne mezi příjemnými lidmi a v pozitivně působícím prostředí. Zejména lektorce, která vlídně vysvětluje téma a když je zapotřebí poradit-pomoci je tu se svým vlídným přístupem. Vážím si její práce ♥"

"Andrea je příjemná a vstřícná lektorka. Její kurz mi přišel v pravou chvíli. Uklidnila jsem se, odpočinula si, dostala precizní návod k tečkování a jako bonus další informace k mandalám. Asi budu pokračovat v tečkování. Děkuji za pohodu a inspiraci."

 

Mandaly vytvořené na workshopu