Workshop tečkovaných mandal 1 - 29.1.2022

29.1. proběhl čtvrtý běh WORKSHOPU TEČKOVANÝCH MANDAL 1 ve Zlíně, který jsme si všichni moc užili. Nejen že se účastnice dozvěděly něco o mandalách, k čemu slouží a jak s nimi pracovat, ale hlavně se dozvěděly všechny postupy a vychytávky, které jsou potřeba k tomu, aby si mandalu vůbec mohly natečkovat.

V první řadě se naučily, že plátno, které kdekoliv zakoupí, je sice v základu našepsované, ale i přesto nemusí být vhodné k okamžitému použití k tečkování mandal, obzvláště pokud chtějí černý podklad. Dostaly tedy podrobný návod i s ukázkou, jakým způsobem si mohou plátno našepsovat.

Dále dostaly tipy ohledně předkreslování šablon na plátno a naučily se, jakým způsobem tečkovat. Získaly také k dispozici základní tečkovací vzory jako tahák pro své začátky.

Dozvěděly se něco o akrylových a olejových barvách, které barvy jsou vhodné na tečkování a čím je mohou ředit.

A v neposlední řadě se také naučily, jakým způsobem si mandalu mohou energeticky (informačně) nabít pomocí kvantování.

V ceně workshopu účastnice získaly:

Našepsované plátno

Kalíšky s barvami (6 akrylových barev)

Základní nástroje a potřeby pro tečkování

Zpětná vazba od účastnic workshopu:

"Workshop Tečkovaných mandal 1 jsem si neskutečně užila - byl pro mě vypnutím z reality a skrze množství teček naprostým restartem. Když odhlédnu od tohoto subjektivního hodnoceni, tak workshop paní Gabrielové byl skvěle vyvážený z hlediska informací o mandalách, technice tečkování, ukázek a spousty velmi praktických tipů na samotné tvoření. To vše v atmosféře, která umožnila nechat každého najít tu svou cestu - tu svou mandalu. Výsledkem tak byly naprosto odlišné mandaly zúčastněných. Shrnuto: skvěle strávený čas, úžasná technika, výborná lektorka, velmi příjemná atmosféra. Velmi tento workshop doporučuji a ještě jednou děkuji."

"Kurz mandal se mi moc líbil. Moc mně pomohly návody. Krásné prostředí plné pozitivní energie."

"Děkuji za pohodové dopoledne."

 

Mandaly vytvořené na workshopu